af014153: 7de opvolger Vlaanderen Rachid Zaimi - sp.a; De Geest, Fons (2009)
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a Gent) voor de Vlaamse parlementsverkiezingen. Afbeelding: portretfoto in kleur van Rachid Zaimi. Tekst: 7de opvolger Vlaanderen RACHID ZAIMI sp.a. Verantwoordelijke uitgever: Fons De Geest – Speldenstraat 1 Gent 9000 – Verkiezingsdrukwerk Juni 2009 – Niet op de openbare weg werpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"