fo011201: Jef Rens op internationale arbeidsconferentie
"Zwart-witfoto van Jef Rens in gesprek met Hongaarse studenten (vermoedelijk) tijdens een internationale arbeidsconferentie, juni 1934. Opschrift achteraan: E (sic) conversation avec quelques étudiants hongrois (?) devant le bâtiment de la conférence. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"