fo017070: Nobels-Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van stakende werknemers aan de ingang van de gebouwen van Nobels-Peelman. Sint-Niklaas, 1983. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"