af012317: Amerika - ATB De Natuurvrienden (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Arbeiders Toeristen Bond (ATB) De Natuurvrienden voor een diavoorstelling over Amerika. Afbeelding: tekening van toeschouwers in een zaal, kijkend naar een scherm. Tekst: ATB De Natuurvrienden, Foto- Dia- Cinékern, Jonge Natuurvrienden GERAARDSBERGEN nodigen u vriendelijk uit op de VOORDRACHT met DIA-MONTAGE De wonderen van de Westerse Wereld... AMERIKA deel 1 door Willy Van Elsen. Zaterdag 11 december 1976 in Feestzaal Volkshuis, Markt, 15 te Geraardsbergen. BEGIN om 19,45 uur. TOEGANG KOSTELOOS. VRIJ VAN ZEGEL - Ontwerp: THEO (kontakt) tel. 054-41.31.49. (sic!)"