af007456: PVDA-AE - PVDA; Eligius, Marie-Rose (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor de verkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van P. Lasoen, K. Merckx, J. Leeflang en J. De Prins voor struiken en bomen. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"