Naar een wereldbevolkingspolitiek? De wereldsbevolkingsconferentie in Boekarest : 19-30 augustus 1974 - Cliquet, Robert; Veys, D. (Kapellen: Nederlandse Boekhandel; De Sikkel, 1974)
"R.L. Cliquet en D. Veys en D. Veys"