fo003881: Personaliteiten op het 1-meifeest in Gent - De Wilde, René
"Zwart-witfoto van een aantal personaliteiten voor het standbeeld van Edward Anseele sr. op het Zuid in Gent op 1 mei 1954. O.a. Gaston Crommen, Edward Anseele jr., Emile Vergeylen en George Nachez. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"