Onderzoeker criminologie aan UGent doe eerlijke poging : geweld op holebi's moeizaam in kaart - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"