Aarde der mensen : roman uit Indonesië - Toer, Pramoedya Ananta; Slamet-Velsink, Ina; Versteegen, Jos (Amsterdam: Manus Amici; Houten: Het Wereldvenster; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 1988)
"Pramoedya Ananta Toer ; vertaald door Ina E. Slamet-Velsink en Jos Versteegen"