Beelden die bijten : sociale fotografie [tentoonstelling 5 tot 27 mei 2001] - Clement, Raymond (Antwerpen: FAFK, 2001)
"Een initiatief van Flash Temse, Imago Hamme, Boelwerf Temse en Brandpunt 23 ; voorwoord: Raymond Clement"