te001765: De huurling - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 12 mei 1977 bij een artikel over demokratieën. Tekening van een man met ogen als geweren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"