fo006537: Begrafenis van Jules De Bouwer (1950)
"Zwart-witfoto van de begrafenis van Jules De Bouwer in Hamme, 1950. Naast doodskist staan o.a. v.l.n.r. Gustaaf Schoof, Jerome Olman en Maurits Standaert. Fotopostkaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"