Onderzoek naar de inzet en effecten van sociaal tolken en vertalen : eindrapport 31 augustus 2013 (Gent: Steunpunt Diversiteit & Leren, 2013)
"Britt Roels, Marie Seghers, Bert De Bisschop, Stef Slembrouck, Piet Van Avermaet, Mieke Van Herreweghe DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAAL"