af000961: 1 mei - Grunhard, Salomon; Editions Est-Ouest; BSP; Luyten, Jan
"Affiche van Salomon Grunhard (Momon) uitgegeven in 1964 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor het 1 meifeest. Afbeelding: tekening van het gezicht van twee jongens en twee meisjes in en over elkaar. Tekst: 1 MEI SOCIALISME JEUGD VREDE. Grunhard. Editions EST-OUEST Brussel. Verantwoordelijk auteur: J. Luyten, Fazantenhoklaan, 11, St-Pieters-Woluwe. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"