pk002629: Natuurvriendenhuis en Vakantiecentrum Schoolbergen in Kessel-Lo
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het Natuurvriendenhuis en Vakantiecentrum Schoolbergen in Kessel-Lo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"