fo012746: Opvoering van "Het gezin van Paemel"
"Zwart-witfoto van de opvoering van Het gezin van Paemel door de toneelkring Edmond Van Beveren in Menen. Uiterst rechts Robert Detaevernier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"