fo026583: Mijnstaking Hasselt 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto tijdens de mijnstaking met een affiche aan een raam van de PVDA Geen enkele mijn dicht Hasselt, mei 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"