266.00460: Stukken betreffende de T-Club in Menen en Roeselare - VZW Kunst en Kennis
"Collection: SM CoÃ¶peratief Verbond Menen-Roeselare-Ieper; Series: 266.5.5: vzw Kunst en Kennis te Menen; Level of description: Item"