fo021180: Vuile Mong en zijn Vieze Gasten
"Zwart-witfoto van een opvoering van het circus van Vuile Mong en zijn Vieze Gasten (1972-1973). Zicht op het podium met Jan Vandaele (drummer) en Fabien Audooren (gitarist). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"