Het zonlicht tegemoet [Bladmuziek] (Mechelen: Kindervakanties De Toekomst; Turnhout)
"Deze publicatie bevat volgende liederen :KameraadschapsliedToekomstliedAl wie uit zijn bed niet kanMakkers, aan boordVacantieliedBroeder welgemoedKomzing mij een liedThara, zo blazen de jagersSoyezSmakelijkAvondliedEn als wij marcherennu horen we buiten..."