Zwartboek Vietnam - Bosgra, S.; le Pair, C.; de Vries, Fr. (Amsterdam: Pacifistisch Socialistische Partij, 1965)
"samengesteld door drs. S. Bosgra, dr. C. le Pair en drs. Fr. de Vries Bibliotheek François Vercammen"