af004623: Els Maertens - SP (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) van Kortrijk voor de provincieraadsverkiezingen in West-Vlaanderen. Afbeelding: zwart-witfoto van Els Maertens. Tekst: ELS MAERTENS 9de plaats provincie SP REKEN EROP. Verkiezingen van 24-11-91 — vrij van zegel. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"