af000650: De krachtproef tusschen oude en nieuwe gedachten - Volksdrukkerij; BWP (1925)
"Affiche uitgegeven in 1925 door BWP voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: karikatuur van een kalende man in bokskledij met bokshandschoenen en een jongere man ook in bokskledij met bokshandschoenen die klaar staat voor de aanval in een boksring.Tekst bovenaan: Provinciale verkiezingen 1925. De krachtproef tusschen oude en nieuwe gedachten op 8ste november. Tekst op de bokshandschoenen: KLERIKALE PARTIJ. SOCIALISTISCHE PARTIJ. Tekst onderaan: Kiezers! Wilt gij dat onze provincie in een democratische geest wordt bestuurd, -stemt voor de socialisten!- FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"