mb000029: Interview met Erna Van Gheluwe over vakantiekolonies - De Winter, Sarah; Van Gheluwe, Erna (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Erna Van Gheluwe over haar verblijf in home 'KIKI' in Wenduine in 1963. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"