af005967: Rode Valken vzw, nationale kader- en animatorenvorming, paasvorming - Rode Valken
"Affiche uitgegeven in 1999 door de Rode Valken voor vorming. Tekst: Rode Valken vzw, nationale kader- en animatorenvorming, paasvorming. Wie: Alle geïnteresseerde jongeren die in de loop van het kalenderjaar 16 jaar worden of ouder zijn. Wat: Animatorenvorming ter bekoming van het brevet <animator> erkend door het ministerie van de Vlaamse gemeenschap - afdeling jeugdwerk. Waar: De Fiertel, Rudderveldstraat 7 te 9600 Ronse. Wanneer: 11 tot en met 16 april 1999. Prijs: leden = 4000 BEF, niet-leden = 4500 BEF. Plaatsen: het aantal deelnemers is beperkt tot 25. Inschrijven: voor 7/04/1999. Inlichtingen en inschrijving: Rode Valken v.z.w. nationaal secretariaat, Hoogstraat 163, 9572 Lierde. Tel. & fax 055/42.17.54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"