Bereidingswijzen & recepten

Bibliographic Details
Main Authors: Lagrou, Aleide (eindredactie en documentatie), Van Slembrouck, Erik (illustraties), Vleugels, Ronny (lay-out), Dierickx, Jozef (lay-out), Werbrouck, Veronique (documentatie)
Institution:Amsab-Institute of Social History
Format: TEXT
Language:Dutch
Published: Wommelgem: VELT 1983
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/10796/A5EDB8D7-8BBE-4529-ABC9-D0F8C804FAF1
_version_ 1771653286660669441
author Lagrou, Aleide
Van Slembrouck, Erik
Vleugels, Ronny
Dierickx, Jozef
Werbrouck, Veronique
author_facet Lagrou, Aleide
Van Slembrouck, Erik
Vleugels, Ronny
Dierickx, Jozef
Werbrouck, Veronique
author_role eindredactie en documentatie
illustraties
lay-out
lay-out
documentatie
collection Amsab-ISH Collections
format TEXT
id A5EDB8D7-8BBE-4529-ABC9-D0F8C804FAF1
illustrated ill.
institution Amsab-Institute of Social History
language Dutch
physical 40 p.
brochure
publishDate 1983
publisher Wommelgem: VELT
spellingShingle Bereidingswijzen & recepten
voeding
recepten
Lagrou, Aleide
Van Slembrouck, Erik
Vleugels, Ronny
Dierickx, Jozef
Werbrouck, Veronique
title Bereidingswijzen & recepten
topic voeding
recepten
url https://hdl.handle.net/10796/A5EDB8D7-8BBE-4529-ABC9-D0F8C804FAF1