Bereidingswijzen & recepten
Main Authors: | Lagrou, Aleide (eindredactie en documentatie), Van Slembrouck, Erik (illustraties), Vleugels, Ronny (lay-out), Dierickx, Jozef (lay-out), Werbrouck, Veronique (documentatie) |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Wommelgem: VELT
1983
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/A5EDB8D7-8BBE-4529-ABC9-D0F8C804FAF1 |
Similar Items
-
De Hokkaidopompoen
by: Lagrou, Aleide, et al.
Published: (1980) -
Afrika kookt : tachtig recepten uit het hele continent
by: Inquai, Tebereh, et al.
Published: (2002) -
Wereldkeuken : Congo, Senegal, Zuid-Afrika
by: De Meyer, Lieve, et al. -
Wereldkeuken : India, Libanon, Vietnam en Thailand
by: De Meyer, Lieve -
Wereldkeuken : Chili, Mexico, Brazilië
by: De Meyer, Lieve, et al.