af005775: Geen nieuwe oorlog om olie! Embargo = Oorlog. Amerikaanse troepen uit de Golf! Onmiddellijke opheffing van het embargo! Halt aan de inmenging van de UNO in Irak! - AIB; De Vos, Pol
"Affiche uitgegeven in 1998 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor solidariteit met Irak. Afbeelding: Irakese baby (jongen). Tekst: Anti-Imperialistische Bond, Kazernestraat 68, 1000 Brussel, tel. 02/513.53.86 – fax 02/513.98.31. Geen nieuwe oorlog om olie! Embargo = Oorlog. Amerikaanse troepen uit de Golf! Onmiddellijke opheffing van het embargo! Halt aan de inmenging van de UNO in Irak! Verantw. uitg. Pol De Vos, Kazernestraat 68, 1000 Brussel. Zie ook: af005771 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"