vl001358: Socialistische veloclub De Toekomst Borgerhout, 1920 - Oyen, A. - Soyez
"Een roodzijden vlag van de Socialistische veloclub De Toekomst Borgerhout, 1920. Centraal een opgaande zon en In de broeking een jonge vrouw die aan het zaaien is. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"