fo023327: Temse, Boelwerf - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een boot met opschrift Frans Boel Temse, met op de achtergrond een grote hangar met opschrift Boelwerf. Temse. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"