pk000578: L'Heureux Abri, Kasteel van Solières, eigendom van La Prévoyance Sociale, de veranda - Nels; Thill, Ern.; La Prévoyance Sociale
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend L'Heureux Abri, Kasteel van Solières, eigendom van La Prévoyance Sociale, zicht op de veranda. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"