Het kleine land en zyn groote schoonheid - Polak, Henri (Amsterdam: "Samenwerking" U.A., 1946)
"Dr. Henri Polak Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan der algemeene coöperatieve verbruiks- en productievereeniging samenwerking U.A. te Amsterdam"