af008944: Fuif - Acco; De Roze Drempel; De Roze Drempel
"Affiche uitgegeven in (jaren 1990) door De Roze Drempel met als trefwoord holebi.Foto van een jongeman met zijn handen op het hoofd.Tekst: HOMO LESBO BI en sympathisanten FUIF 15 MAART albatros brusselsestraat 15 LEUVEN V.U. DE ROZE DREMPEL V.Z.W. postbus 113, 3000 Leuven-3 (info in neutrale, gesloten envelop) tel. 016/20.06.06 e-mail: drempel@ping.be homepage: http://www.ping.be/drempel OUT TOGETHER NOW BELGIAN LESBIAN & GAY PRIDE the FRENKIES Corner Schapenstraat 105 - Sneppenberg 3000 Leuven Open: 21 h. Closed: wednesday open every day at 21.00 EXKEET nerviërsstraat - leuven De Roze Drempel Homepage wordt gesponsord door PING vrij van zegel: art. 198 print ACCO leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"