vl000052: Socialistische Vrouwenbond, Ninove, 1921.
"Vlag van de Socialistische Vrouwenbond uit Ninove van 1921 met centraal een vrouwenfiguur met gedrapeerd kleed en frygische muts, de Marianne. Over haar schouder, een zaaischort met het zaad dat zij uitstrooit. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"