Van passief lidmaatschap naar actieve betrokkenheid bij het verenigingsleven : evaluatieverslag van een emanciperend actie-onderzoek in de Vlaamse federatie voor gehandicaptenzorg - Dendermonde; afdeling Wetteren - Zele - Van Den Eede, Carla (Brussel: HISKWA, 1981)
"Van Den Eede Carla"