af008319: Anti-atoom manifestatie - Drukkerskollektief De Wrikker; ALR; Stuer, Eddy (1980)
"Affiche uitgegeven in 1980 door de Actiegroep Leefmilieu Rupelstreek (ALR, Niel) voor milieubescherming. Afbeelding: zwart-witfoto van huizen en grote schoorstenen. Tekst: RUPELSTREEK ¿ATOOMSTREEK? 31 MEI te BOOM (Zandplein) ANTI-ATOOM MANIFESTATIE. PROGRAMMA: 13 uur: Optredens en animatie *WANNES VAN DE VELDE *JAN VAN DE VEN *JAN PUIMÈGE Sprekers: V.A.K.S. en A.L.R. 15 uur: BETOGING (door Boom) Infostands, drank- en eetgelegenheid. 's Avonds: FUIF met EXPERIENCE. Vertrek: Bus: Fiets: Vanaf: Inlichtingen: A.L.R., Tuyaertstraat 72, Niel (031) 88 56 40. V.U.: Eddy Stuer, Dorpsstraat 39, 2640 Niel. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"