Cursus gezondheid en sexualiteit voor homosexuele mannen - le Mair, Ton; Hubers, Robert; Steinberger, Rudolf (Amsterdam: Stichting Aanvullende Dienstverlening, 1985)
"Ton le Mair Fonds Suzan Daniel (FSD)"