De verdwijning van de moderne homoseksueel. Een gesprek met Henning Bech - Soetaert, Hans (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Hans Soetaert Fonds Suzan Daniel (FSD)"