pk000590: Que le charbon soit...et le charbon fût - Hendricx, V.; Cuvelier, C.
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend Achilles Van Acker als een engel die vanop een wolk in de hemel de kolenproductie dirigeert. Tekst : Fiat carbon...et carbon erat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"