fo017320: Friends of the Earth - Maes, Christoph
"Zwart-wit foto van drie deelnemers aan de grote Walk Across America for Mother Earth tijdens de voettocht door de Nevada woestijn, één van hen draagt de Amerikaanse vlag met daarop in het midden de afbeelding van een Indiaan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"