Erkende maatschappij van onderlinge bijstand gezegd Ziekenbond De Werker gevestigd te Antwerpen : nieuwe standregelen bekrachtigd door Koninklijk Besluit van 10 november 1921 (Antwerpen, 1922)
"Uittreksel uit het Staatsblad van 6 januari 1922"