gou000003: Terugkeer der koeien - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van twee koeien en een man, onderweg in een landelijke omgeving met op de achtergrond een dorp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"