ws0659: Snapshot van de website www.onafhankelijkleven.be van Onafhankelijk Leven, genomen op 2021-04-08. De harvest gebeurde ten tijde van de Corona crisis - Onafhankelijk Leven
"Collection: Budgetair Onafhankelijk Leven (BOL-BUDIV vzw); Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 384.W.1: www.onafhankelijkleven.be"