pk001455: Bedankt voor je griepvirus - Literair genootschap Elitaire Egotrippers
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een zieke en verkouden man die zegt: Bedankt voor je griepvirus. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"