Der neue Weg zum gemeinsamen Kampf für den Sturz der Hitlerdiktatur - Pieck, Wilhelm (Berlin: Dietz, 1954)
"Referaat en slotwoord op de Brusselse partijconferentie van de KPD in oktober 1935. - Bijlagen: resolutie en manifest van het congres."