te004332: Kan niet verstaan - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/01/17))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend het hoofd van een man met een vraagteken erop. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen over de politieke actualiteit, gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 17 januari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"