fo018176: Koningin Elisabeth tijdens de mobilisatie
"Zwart-witfoto van koningin Elisabeth en enkele militairen tijdens een bezoek aan een legerkamp in de Ardennen n.a.v. de mobilisatie. 1938-1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"