af004175: Vanaf 18 jaar stemmen we voor de kommunisten - Jonge Kommunisten; Matthys, Robert (1970)
"Affiche voor de verkiezingen van 1970. Foto. Twee jongens met hun meisje. Tekst: operatie 11.10.70 naar TEGENmacht. vanaf 18 jaar stemmen we voor de KOMMUNISTEN. DE JONGE KOMMUNISTEN. GEMEENTEVERKIEZINGEN 1970 - Vrij van zegel. Zie ook: af004176 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"