af004386: Timbroek - ABVV-jongeren; Ral, Magda (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de ABVV-jongeren voor een opendeurdag. Afbeelding: tekening van een hoofd met punkkapsel en tekening van een mannenhoofd. Tekst: TIMBROEK. DONDERDAG TONEEL. ZATERDAG ATELJEE. OPENDEURDAG 8 Oktober '83. Nossegemstr. 23 Zaventem. ORG: ABVV-jongeren. verantw. uitg.: Magda Ral Gasthuisstraat - 1000 BRUSSEL. ART. 198 VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"