dip000203: Ziekenbond Moyson Gent
"Diploma, met daarop de tekst: Exposition Provinciale, Diplome D'Honneur, Gand 1899, décerné à Ziekenbond Moyson Gand section II, septembre 1899. Provinciale Tentoonstelling, Eerediploma, toegekend aan Ziekenbond Moyson Gent, sectie II Gent , September 1899. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"